Lag Minera Skifer med Steffen Walstad, Markus Høiberg, Magnus Nedregotten og Magnus Vågberg spilte seg frem til finale i World Cup. Etter fem seire og et tap i innledende gruppespill ble Canada for sterke i finalen.

Mixed Dbl laget med Kristin Skaslien og Sander Olav Rølvåg gjorde også en respektabel innsats med 3 seire og 3 tap i gruppespillet og fikk andre plass i gruppespillet.

Neste runde i World Cup går i Omaha USA 05.-09. Desember. Der stiller Norge med Lag Ulsrud og Mixed Dbl. paret Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten.

 

 

På onsdag starter historiens første Curling World Cup i Suzhou, China. På plass i Kina er team Minera Skifer med Steffen Walstad, Markus Høiberg, Magnus Nedregotten og Magnus Vågberg i tillegg til Kristin Skaslien og Sander Rølvåg som Norges mixed double lag i turneringen. Med som coach for begge lag er landslagssjef Thomas Løvold. 

Formatet for turneringen er dobbel serie i to grupper, der gruppevinnere går videre til finale på søndagen. For herrene har det Norske laget havnet i gruppe med Kina (Jialing Zang), Sverige (Niklas Edin) og USA (Greg Persinger). Lagene i den andre gruppen er hhv. Canada (Kevin Koe), Japan (Go Aoki), Skottland (Bruce Mouat) og Sveits (Benoit Schwartz)

Kristin og Sander har på sin side havnet i gruppe med Canada (Laura Walker og Kirk Muyres), Sverige (Therese Vestman og Robin Ahlberg) og Russland (Maria Komarova og Daniil Goriachev). Den andre gruppen er Kina (Jiaxin Yu og Xiangkun Wang), Korea (Hyeri Jang og Chiwon Choi), Sveits (Jenny Perret og Martin Rios) og USA (Sarah Anderson og Korey Dropkin)

Kristin og Sander har første kamp 12:30 Norsk tid onsdag mot Canada. Herrene spiller mot Kina 15:00 onsdag.

Alt av nyheter og resultater under curling world cup finner du på curlingworldcup.com
D
et streames også under turneringen, ingen Norske kamper er satt opp i grunnspillet, men det er allikevel en god mulighet til å se god curling på youtube. Sjekk world curling TV.

Nyheter

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Curling i media

Turneringskalender