Det Norske paralandslaget gjorde gjorde kort prosess i kampen mot Sveits i gårsdagens morgenkamp i VM. Laget åpnet kampen med femmer-bo og fortsatte å holde trykket oppe, ikke før i sjette omgang var det Sveits sin tur for å ta poeng. Kampen endte 10 - 1 til Norge etter seks omganger.

I kveldskampen var Latvia motstander. Nok en gang åpnet laget sterkt med fire poeng i første omgang, presset ble opprettholdt og Latvia ga seg etter seks omganger på stillingen 8 -1 i norsk favør. 

Norge topper foreløpig tabellen etter ni spilte kamper med syv seire og to tap, rett bak ligger Kina med seks seire på ni kamper. Kina som var Norges motstander i OL finalen står for tur i morgen 15:00 norsk tid og kommer til å bli viktig på veien inn til eventuelt sluttspill. Tyskland er det siste laget norge møter i grunnspillet, et lag som nå ligger sist på tabellen med en seier. 

Det er tett i toppen foreløpig, og mye kan forandre seg i løpet av de siste kampene inn mot sluttspill, slik status er nå ligger Canada, Korea, Latvia, Skottland og Sveits alle på delt tredjeplass med fem seire og fire tap. Med en eventuell seier mot Kina vil gruppeseieren være sikret i tillegg til en direktebillett til semifinalen.
Sluttspillet starter lørdag 14:00 med kvalifiseringskamp der fire lag spiller om de to siste plassene i semifinalen hvor de møter de to øverst rangerte lagene etter grunnspillet.

 

Nyheter

  • Alle
  • Ungdom

Curling i media

Turneringskalender

sponsorer

 

 

Kontaktinformasjon NCF

Ring oss
21 02 98 00
Kontor
Sognsveien 73, 0840 Oslo
Send epost
curling@nif.idrett.no