I helgens NM senior på Hedmarken ble det spilt om både NM tittelen og muligheten til å representere Norge i VM på hjemmebane. Syv lag stilte i seniorklassen (+50), disse representerte klubbene Risenga, Bygdøy, Kristiansand, Jar, Jevnaker og Oslo. Det ble avviklet en full serie i mesterskapet før sluttspillet. 

Best ut av grunnspillet var lag Andreassen som tok seg ubeseiret videre til sluttspillet, med lag Davanger rett bak kun slått av Andreassen. Nevnte lag møttes dermed i finalen hvor Davanger fikk og tok muligheten til å revansjere seieren i grunnspillet og dermed også tok med seg NM tittelen.

I bronsefinalen møtte lag Borgersen fra Jevnaker lag Talsnes fra Bygdøy CC. Begge lag sto med tre seire og tre tap før sluttspill, men det var Borgersen som var skarpest når det gjaldt og tok dermed med bronsemedaljen.

I tillegg til NM tittelen tok lag Davanger også med seg en billett til VM senior som i år går på hjemmebane, nærmere bestemt i Sørmarka Arena senere i april. I VM stiller 28 nasjoner i herreklassen fordelt på fire grupper. Norge møter Canada, Tyskland, Italia, Russland, Nederland og Kazakhstan.

Lag Davanger består av: Flemming Davanger (skip), Bent Ånund Ramsfjell, Morten Tveitm Robert J. Wood og Dagfinn Loen. 

Vi gratulerer alle lag, og ønsker lykke til til lag Davanger i VM.

En stor takk også til Hedmarken CK for et godt arrangement som i kjent stil avsluttet mesterskapet med sekkepipe:

Nyheter

Curling i media

Turneringskalender