I dag går startskuddet på den første Europeiske turneringen på World Curling Tour: Baden Masters i Sveits. En tradisjonsrik turnering som lokker til seg de beste Europeiske lagene. Fjordårets vinner var tidligere Lag Ulsrud som hadde en god start på sesongen. 

To norske lag stiller i turneringen i år: Lag Ramsfjell og Minera Skifer. Nytt av året er en del endringer i sammensettinger på lagene:

  • Team Ramsfjell: Magnus Ramsfjell har i år med seg Martin Sesaker og Bendik Ramsfjell som utgjorde 3/4 deler av gull-laget i Universiaden i Russland tidligere i sesongen. Som siste tilskudd på laget har de fått med seg meget erfarne og meritterte Torger Nergård som går inn og tar treer og viseskip plassen. 
  • Team Minera Skifer: har også gjort endringer i løpet av sommeren og har fått med seg Thomas Ulsrud som skip. Steffen Walstad tar over som treer og viseskip Markus Høiberg og Magnus Vågberg fortsetter som hhv. toer og ener. Magnus Nedregotten har steget ut av laget for å fokusere mer på mixed doubles med sin Kristin, men bli muligens å se på laget igjennom sesongen.

Følg lagene på facebook: Team Minera Skifer og Team Ramsfjell

Resultater fra Baden Masters: badenmasters.ch eller curlingzone.com

Nyheter

  • Alle
  • Ungdom

Curling i media

Turneringskalender

sponsorer

 

 

Kontaktinformasjon NCF

Ring oss
21 02 98 00
Kontor
Sognsveien 73, 0840 Oslo
Send epost
curling@nif.idrett.no