32 lag deltok i årets regionmesterskap, disse lagene representerte 11 klubber og spilte om tittelen regionsmestere i tillegg til plasser i NM herrer i 2020. Mesterskapene foregikk i Trondheim (region nord), Stange (region innlandet), Halden (region sør-øst) og Haugesund (region vest).

Region nord:
I Leangen curlinghall i Trondheim var det ti påmeldte lag fra Oppdal og Trondheim CK. Det var lag Oppdalsbanken fra OCK som vant finalen mot Lag Ramsfjell fra TCK. I bronsefinalen stod kampen mellom de to Trondheimslagene lag Øy og lag Eriksen.

1. Lag Oppdalsbanken OCK
2. Lag Ramsfjell TCK
3. Lag Øy fra TCK
4. Lag Eriksen fra TCK

Alle resultater fra nord.

Region innlandet:
I Stange curlinghall var det tolv påmeldte lag fra Lillehammer og Hedmarken. I finalen vant lag Brænden over Mosetertoppen Skiline, mens team Høstmælingen slo Stange Energi i bronsefinalen. 

1. Lag Brænden LCK.
2. Team Mosetertoppen Skiline LCK
3. Lag Høstmælingen LCK
4. Lag Stange Energi HCK.

Alle resultater fra innlandet

Region sør-øst:
I Halden curlinghall deltok seks lag fra Sarpsborg, Jar, Bygdøy, Halden og Snarøya. Mesterskapet ble spilt som en full serie:

1. Lag Davanger Jar CK
2. Lag Birkeland Sarpsborg CK
3. Drøy Kost Bygdøy CK
4. Wibe Halden CK.

Alle resultater fra sør-øst

Region vest:
I Haugesund deltok fire lag fra Haugesund CK og Christianssands CC. I haugesund ble det spilt serie med sluttspill.

1. Team Ugland CCC
2. Team Haugesund HCK
3. Team Haugesund Sliders HCK.
4. Aibel Curlers HCK.

Alle resultater fra vest

Finalen i Haugesund ble også streamet: 

Kvalifisering NM herrer.

Regionsmesterskapet er en del av kvalifiseringen til NM herrer. Syv plasser skal fylles fra regonsmesterskapene og de plassen fordeler seg slik: 2 plasser til region nord, 2 plasser til region innlandet, 2 plasser i region sør-øst, og 1 plass i region vest. I tillegg til dette tilfaller en ekstra plass til den regionen med flest påmeldte lag, som i år er region innlandet. Årsaken til den ekstra plassen er at arrangørklubben for 2020 Oslo CK, ikke hadde påmeldte lag til RM (se §7-2 i Statuttene). Foreløpig er det ikke avklart hvilke lag som får sine plasser fra regionsmesterskapet, her vil også resultatet av siste runde i NC spille inn. Den går på Oppdal i januar, kvalifisering vi NC til NM herrer går foran regionsmesterskapet.

Nyheter

  • Alle
  • Curling VM
  • Norgescup
  • Norgesmesterskap
  • Ungdom

Curling i media

Turneringskalender

Kontaktinformasjon NCF

Ring oss
21 02 98 00
Kontor
Sognsveien 73, 0840 Oslo
Send epost
curling@nif.idrett.no

sponsorer