Den andre av tre runder av årets norgescup ble spilt i helgen, i Oppdal curlinghall. Tross utviklingen i koronasituasjonen var det mulig å gjennomføre turneringen, både curlingklubben og hotellet gjorde en god jobb med å legge til rette for å kunne gjennomføre. 

Det ble en gledelig helg for Lillehammer curling klubb som tok de tre øverste plasseringene i turneringen med lag Sparebanken 1 Gudbrandsdalen/ Vintervold på topp, de møtte damene i Lag Rørvik i finalen. En kamp skip Eskil Vintervold og hans mannskap virkelig måtte kjempe for å vinne da damelaget ledet 4 - 1 halvveis i kampen. Finalen gikk hel til ekstra omgang hvor herrene klarte å stjele ett poeng. I bronsefinalen var det lag Mosetertoppen Skiline med Lucas Høstmælingen i skipperollen som tok seieren over lag Oppdalsbanken/ Næss. 

I elitegruppen var det OCE Ramsfjell som stakk av med seieren, med Minera skifer Ulsrud rett bak. OCE Oppdalsbanken/Walstad og OCE Bjørnstad havnet på 3. og 4. plass. Elitegruppen ble spilt som en dobbel serie.

Alle resultater finner du på curlingresultater.no

 

Nyheter

Curling i media

Turneringskalender