Ønsker du å kombinere din videregående skoleutdanning med curling som toppidrett. Da er kan NTG Lillehammer være topp for deg. Toppidrettsgymnaset på Lillehammer er ett av landets mest meritterte skoler når det kommer til medaljer i OL og VM blant tidligere elever i alle idretter. Tilbudet er gitt som et samarbeid mellom NTG Lillehammer og Lillehammer curlingklubb og er ett helhetlig skole- og sportstilbud. Elevene som går her får med seg en fullverdig videregående utdanning, samtidig som alle får muligheten til å utvikle seg mot å bli toppidrettsutøvere i sin idrett. 

Skolen ligger strategisk plassert midt i Olympiaparken, kun ett stenkast fra curlinghallen, og for tilflyttende har NTG egne hybler til utleie, også i umiddelbar nærhet til hallen og skolen. I tilknytning til skolen, curlinghallen og hyblene ligger også Håkonshall med eget treningssenter, mulighet for å spille squash, badminton, volleyball og annen ballspill. Det er egne basistreningsaler hvor elevene får delta på egne timer med instruktør, som hjelper til med å legge opp idrettspesifikk trening.  

Søknadsfrist for opptak er 15. mars, men søknadsportalen er allerede åpen. 
Søknadsskjema finner du her: https://opptak.ntg.no/#/
Du kan lese om inntaksreglementet her: http://ntg.no/assets/img/article_images/Curling-Lillehammer-inntaksreglement-2018.pdf

Har du noen spørsmål. eller ønsker mer informasjon.
Ta kontakt med Kai Ove Rønning som er hovedtrener for NTG Curling på Lillehammer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: 915 92 604.