Ungdomsutvalget og UNGcurling

Ungdomsutvalget ble startet opp høsten 2015, og skal være curlingnorges "elevråd" med mål å gjøre curling til en mer sosial og imøtekommende idrett for juniorer. Vi ønsker å gjøre juniormiljøet bedre, og dette vil vi oppnå med å jobbe tett med klubbene og deres spillere. Alle kan ta kontakt med oss; enten gjennom klubbens ungdomsrepresentant eller med en mail til ungcurling(@)gmail.com. Tanken er at alle skal ha mulighet til å ta kontakt om ham har et forslag til noe som kan forbedres, om man har spørsmål om noe eller om man ønsker å arrangere og ønsker hjelp eller råd fra ungdomsutvalget.

Utvalget skal også hjelpe klubbene med å arrangere sosiale turneringer der juniorer blir kjent med andre utenfor sitt eget miljø. Vi vil også forsøke å hjelpe klubbene ved å bidra med treningsopplegg, trenererfaringer og lignende som juniorer/trenere kan bruke om de ønsker det.

UNGcurling

UNGcurling er ett konsept i regi av ungdomsutvalget som skal være bindeleddet mellom ungdomsutvalget, utøverne og klubbene i tillegg til at det skal være "limet" i sosialiseringen. Sjekk ut vår facebookside for å finne ut mer, se bilder og komme i kontakt med andre utøvere.

Vi tar imot all kontakt med glede, og ser fram til å gjøre curling til en enda mer sosial og morsom idrett!

Med hilsen fra ungdomsutvalgets medlemmer:

Mari

Mari Forbregd

Leder
Oppdal CK

Ingvild

Ingvild Ekeli Skaga

Styremedlem
Stabekk CK

Victoria

Victoria Hewitt Johansen

Styremeldem
Halden CC

Sondre Elvevold

Meldem
Trondheim CK

Ådne Birketveit

Ådne Birketveit

Medlem
Lillehammer CK