FLOORCURLING

I samarbeid med Rock Solid Productions vil vi i curlingforbundet tilby våre klubber å ta i bruk FloorCurl for å spre curling til flere personer i nærmiljøene. Målet med dette er å bidra til å øke rekrutteringen av nye medlemmer.

FloorCurl i aksjon, her fra Espa skole i Innlandet fylke. (Foto: Aurora Hannisdal/Differ Media)

Enkelt, tilgjengelig og utrolig gøy

Floorcurling er meget tilgjengelig, enkelt å sette opp og ikke minst utrolig gøy. Hvert sett består av to hus printet på duker som enkelt rulles ut, og til sammen åtte steiner som ruller godt på flatt underlag.
På grunn av dette kan floorcurling spilles på alt fra en gymsal, møterom, kantiner, messegulv eller ganger med mer – Kun fantasien setter grenser! Steinene er lette og de ruller godt. Det finnes også curlsticks som gjør at spillet er tilgjengelig for alle mennesker uavhengig av funksjonsgrad eller alder. Floorcurling passer også meget godt for personer med funksjonsnedsettelser, både med og uten rullestol. Settene er også enkle å frakte og kommer pakket i koffert. Dermed er det enkelt å ta curling ut til de man ønsker å nå: Eksempelvis gymsaler på barne- eller ungdomsskoler, videregående eller høyskoler, eller det kan tas med til treffsteder for eldre eller til kjøpesenter, messer eller andre steder der større folkemengder samles.

Overføringsverdi til curling på is

Floorcurling gir brukerne en god innføring i curling, både regler, poengfordeling, lagstruktur og spillerytme. Flere får øynene opp for curling via floorcurling, andre har kanskje bare sett på TV, men får et godt inntrykk av hva curling er. Dette tror vi er styrken i floorcurling som metode for å rekruttere til våre klubber.

Floorcurling-settet inneholder fire steiner av hver farge, to spillematter med hus, alt i en praktisk koffert og et rør. (Foto: Rock Solid Production)

For andre som ønsker floorcurling

Vi låner floorcurling hovedsaklig ut til våre klubber. Har du en lokal klubb, ta kontakt med den.

Om du ikke har en lokal klubb, men ønsker å tilby, teste ut eller kjøpe floorcurling-sett, ta kontakt med oss for en prat.

I tillegg til floorcurling har Rock Solid Production også større sett kalt Street Curling. Disse krever større plass, men er utrolig populære og iøynefallende. Ta kontakt med oss for priser, tilgjengelighet og spørsmål.

Alt av nedlastbart materiale er til fritt bruk for alle som ønsker å ta i bruk floorcurling.

Floorcurling

Interesseskjema for Floorcurling

Skjema for å melde interesse/bestille floorcurling

På dette skjemaet kan du melde interesse for å få tilgang til floorcurling i din klubb. Vi sender helst ut tre sett av gangen, dette er nok til en skoleklasse.
Hvem er målgruppen? Er det lagt planer for å få målgruppen til curlinghallen for å prøve seg på is?