UNGcurling

UNGcurling er ungdomsutvalget i norges curlingforbund. Det ble startet opp høsten 2015, og skal være curlingnorges «elevråd» med mål å gjøre curling til en mer sosial og imøtekommende idrett for juniorer. Vi ønsker å gjøre juniormiljøet bedre, og dette vil vi oppnå med å jobbe tett med klubbene og deres spillere. Alle kan ta kontakt med oss; enten gjennom klubbens ungdomsrepresentant eller med en mail til ungcurling(@)gmail.com. Tanken er at alle skal ha mulighet til å ta kontakt om ham har et forslag til noe som kan forbedres, om man har spørsmål om noe eller om man ønsker å arrangere og ønsker hjelp eller råd fra ungdomsutvalget.

Utvalget skal også hjelpe klubbene med å arrangere sosiale turneringer der juniorer blir kjent med andre utenfor sitt eget miljø. Vi vil også forsøke å hjelpe klubbene ved å bidra med treningsopplegg, trenererfaringer og lignende som juniorer/trenere kan bruke om de ønsker det.

Glad gjeng fra samling på Lillehammer i september. UNGcurling hadde ansvaret for aktiviteten på samlingen.

UNGcurling

UNGcurling er ett konsept i regi av ungdomsutvalget som skal være bindeleddet mellom ungdomsutvalget, utøverne og klubbene i tillegg til at det skal være «limet» i sosialiseringen. Sjekk ut vår facebookside for å finne ut mer, se bilder og komme i kontakt med andre utøvere.

Vi tar imot all kontakt med glede, og ser fram til å gjøre curling til en enda mer sosial og morsom idrett!

Her finner du oss

Ungdomsutvalge består av:

Henriette Helgevold

Henriette er leder av ungdomsutvalget og hun sitter også som medlem og ungdomsrepresentant i hovedstyret i curlingforbundet. Ved siden av å være curlingspiller er hun til daglig student og studerer for å bli lærer. Henriette er medlem av Hedmarken CK. Hun har spilt curling siden 2016.

Njål Kongssund

Njål er en meget aktiv curlingspiller i team Nasjos som spiller for Lillehammer CK. I tillegg er Njål sertifisert trener gjennom det internasjonale curlingforbundet, og har som trener på Lillehammer Youth Curling Camp.

Ronja Nordhagen

Ronja kommer også fra Lillehammer. Hun har mange ord med curlingsko på beina og har spilt alt fra yngre junior turneringer til å delta i European Youth Olympic Festival i Sarajevo 2019. Hun har spilt både lagcurling og mixed doubles.

Jonas Marcel Søgaard Dystebakken

Jonas kommer fra Fredrikstad og spiller for Halden CC. Han har spilt i fire år sammen med juniorgruppa i klubben. Jonas har valgt samme yrkesretning som Njål, og jobber til daglig som elektrikerlærling, og er således teknisk begavet. Jonas har også alltid ett smil og en artig kommentar på lur.