Bli med på Landskampen i individuelt

Fra mandag 15. november og i en uke fremover skal norske og svenske curlere konkurrere om å samle flest mulig poeng i individuell curling. Dette er en moderne versjon av individuell curling utarbeidet i Sverige. På søndag 21 november kåres den beste nasjonen! Bli med å slå svenskene, du også!

For å delta i landskampen kan du laste ned figurspel-appen som finnes både til apple og android. Velg Modern figur øverst i appen, registrer resultatet ved å bruke kodeord: Landskamp. Lykke til, og takk for at du deltar. Beste norske resultat vinner en billett til EM-finalen på Lillehammer.

Følg også gjerne oppdateringer på vår facebook-side, der kan du også stille spørsmål og bidra til å rekruttere flere norske curlere til å samle poeng.

Flest serier nasjon

Poeng nasjon

Beste damespiller

Beste junior

Beste herrespiller

Beste paracurler