Nærbilde av koronavirus

korona restriksjoner fra midnatt 14.01.22

I går kom Regjerningen med lettelser i restriksjonene som vil gjelde fra 14. januar

Arrangement/Turneringer  innendørs Barn/unge under 20år

Det anbefales ikke store turneringer med spiller fra store deler av landet.  Turneringer på under 16 lag er OK. Arrangementer for barn unge under 20 år som f.eks.  eventer, skoleklasser er det ikke begrensinger på antall deltagere. Støttepersonell, instruktører og arrangører telles heller ikke  og det kan være 30 tilskuere. Smittevernregler skal følges.

Turneringer for personer over 20 år

Grupper på max ca.20 personer i hallen om gangen. Kan være flere grupper med 2m avstand mellom gruppene. Max 30 personer på ikke tilviste plasser(publikum). Smittevernregler skal følges.

Arrangement/Event

Max grupper på 20 personer. Kan være flere grupper men med 2m avstand mellom grupper.

Seriespill/klubbserier

Kan gjennomføres men ikke flere enn 20 personer i samme gruppe.  DVS at man kan spille på 2 baner ved siden av hverandre så må det være 2m avstand til neste kamp. Følge smittevernregler som å holde avstand, bare en koster, bare spillende lag kan koste bak teeline, spriting av håndtak før og etter kamp, spille med munnbind.

Toppidrett

Det er lettet på begrepet Toppidrett slik at også Nivå 2 og 3 kan spille turneringer. Det vil si at vi kan nå arrangere Norgesmesterskap og NorgesCup. Smittevernregler: Holde avstand der det er mulig, minst mulig opphold i hall, spriting av håndtak, munnbind. Alle skal ha tatt selvtest før turneringen. Kommuneoverlege bør informeres før turnering.

Pål Trulsen
General sekretær