Steffen Walstad, Markus Høiberg, Magnus Vågberg og Torger Nergård etter kampen mot Italia

Tre sjanser på OL plass med to kamper igjen

Etter en spennende avslutning i gårsdagens siste kamp i Nederland har de norske herrene tre sjanser på OL plass. Med seier i en av de to siste kampene blir laget gruppevinnere og får direkteplass til OL før sluttspillet. I dag 14:00 er det kamp mot Finland i morgen 09:00 Nederland.

Gårsdagens kamp mot Italia ble den nøkkelkampen vi hadde antatt før mesterskapet i Nederland satte i gang. Ekstra godt var det nok for laget å få sin revansj på tapet i kampen om EM-bronsen for ett par uker siden. Kampen ble avgjort etter ekstraomgang, hvor Steffen fikk dra inn i huset for ett poeng. Italias skip Joel Retornaz og hans lag er rutinerte og var nok sett på som forhåndsfavoritter av de fleste.

De to siste kampene er i dag 14:00 og i morgen 09:00 mot henholdsvis Finland og Nederland, lag vi bør ha en god mulighet på å slå.

Sistnevnte kamp vises på ReCast.
I tillegg viser Eurosport Norge kamper fra sluttspillet. Se her for sendeplan: https://curling.no/curling-pa-tv/

Resultater finner du på https://worldcurling.org/events/oqe2021