VM-plass til kvinnelandslaget

Norge er tilbake i VM! Takket være overbevisende spill av de norske kvinnene i Finland. Årets VM går i Prince George i Canada fra 19 – 27 mars.

Det ble en særdeles god uke for de norske spillerne under VM kvalifiseringen i Finland, og laget vant alle sine innledende kamper i mesterskapet. Også forhåndsfavoritt Danmark ble slått innledende, de kom imidlertid tilbake å tok første av to plasser til VM i sluttspillet. Men etter en spennende kamp mot Latvia var VM billetten sikret.

På grunn av OL forberedelser og hensyn til smittevern var Kristin hjemme i Oslo, men laget fikk god hjelp av Eirin Mesloe fra Oppdal som gikk inn på laget som toer i tillegg til Marianne Rørvik som skip, Mille Haslev Nordbye som treer og Martine Vollan Rønning som ener.

Vi gratulerer!.

For informasjon om mesterskapet se her: worldcurling.org