Lag Ramsfjell fra Trondheim CK skal representere Norge i Las Vegas 

2 – 10 april 2022 skal lag Ramsfjell fra Trondheim Curlingklubb prøve seg mot verdens beste curlinglag i curling-VM for herrer i Las Vegas, USA.

Lag Ramsfjell fra Trondheim Curlingklubb har blitt tatt ut som landslag for å representere Norge i curling-VM for herrer i Las Vegas. 

Laget består av skip Magnus Ramsfjell (24), viseskip Martin Sesaker (28), toer Bendik Ramsfjell (26) og ener Gaute Nepstad (27). Mathias Brænden (22) er tatt ut som reserve. 

– Lag Ramfjell ble tatt ut på bakgrunn av at de hadde beste internasjonale resultatene, med unntak av lag Walstad som deltok i OL, sier generalsekretær i Norges Curlingforbund Pål Trulsen. 

Lag Ramsfjell har vist god form denne sesongen 

Generalsekretæren mener lag Ramsfjell har hatt en god sesong så langt i år og har vist hva de er gode for. 

– Laget kan vise til flere gode resultater. Høydepunktene var da de vant NM, en internasjonal turnering i Praha og Norges Cup Elite på hjemmebane i Trondheim, sier han. 

Skip Magnus Ramsfjell forteller at han gleder seg til å reise til Las Vegas. 

– Det er noe eget å spille et VM på arena-is, og jeg ser frem til å spille på god is mot god motstand i både Las Vegas. Målet er sluttspill, sier han. 

Sverige og Canada er favorittene i årets VM 

Favorittene i årets VM er OL-vinner Niklas Edin for Sverige og bronsevinner lag Gushue fra Canada. Skottland, Italia og Sveits stiller også med gode lag. 

– Fra tidligere VM har jeg lært at nivået er høyt, og at man ikke kan forvente noen enkle matcher. Derfor blir det viktig å fokusere på å yte sitt eget beste, og se resultatene komme deretter, sier Ramsfjell. 

Generalsekretæren mener Trondheimsguttene har vist at de mener alvor med curlingsatsingen og gleder seg til å følge turneringen. 

Laget har trent godt gjennom sesongen og har vist at de ønsker å ta det neste steget opp mot verdens beste lag, sier han. 

Norge møter Korea og Canada 2. april. 

Se her for oversikt over hvor du kan se kampene til Norge i VM i Las Vegas.