NM Senior +50 og NM veteran +60 spilles i helgen

I helgen spilles NM for senior +50 og veteran +60 klassen. Førstnevnte spilles i Stange curlinghall med syv deltakende lag, mens sistnevnte spilles i Bygdøy curlinghall med ti deltakende lag.

Helgens to norgesmesterskap vitner om mulighetene til å ha en lang karriere som curlingspiller, både som aktiv og satsende eller som sosial aktivitet i ett godt fellesskap.

Vinneren av NM senior +50 får muligheten til å representere Norge i VM senior som i år foregår i Geneve, Sveits, her deltar mange tidligere curlinghelter og konkurransen er tøff.

I veteran +60 møtes utøvere fra tidlig pensjonsalder og godt opp i 80 årene, mange har allerede en lang curlingkarriere bak seg, og mange har startet opp i eldre alder og har curling som en sosial aktivitet.

Åtte klubber representert

Til sammen søtten lag deltar i de to mesterskapene og lagene representerer åtte klubber: Bygdøy, Hedmarken, Trondheim. Kristiansand, Jar, Stabekk, Jevnaker og Risenga.

Vinnere fra fjoråret i begge klasser deltar også i år: Lag Kverkild fra Trondheim CK i senior klassen og Lag Optimistene fra Hedmarken i veteran.

For å følge lagene og resultater kan du sjekke: curlingresultater.no for veteran +60 og senior +50