Har du en trenerspire i magen, da ser vi etter deg!

Foto: Daniel Nordbye

I august skal World Curling Academy Youth Camp avholdes i Olympiaparken på Lillehammer. Arrangementet er ett samarbeid mellom World Curling Federation, Lillehammer Olympic Legacy Sports Centre og Norges curlingforbund. Deltakende utøvere kommer fra Australia, Belgia, Danmark, Kenya, Latvia, Litauen, Mongolia og Tyrkia. Vi gir fire norske utøvere muligheten til å høste erfaring og kompetanse gjennom å bidra som trenere og ledere på campen.

Er du den vi ser etter? Eller kjenner du noen som burde få sjansen?

14. til 20. august i år avholdes World Curling Academy Youth Curling Programme på Lillehammer. Dette er et initiativ startet av World Curling Federation og i samarbeid med Lillehammer Olympic Legacy Sports Centre og Norges Curlingforbund. Campen inviterer deltakere fra land som hadde færre en 50 deltakere med i sist vinter OL, med andre ord land med lite curlingkompetanse i sitt forbund. Som trener og leder på denne campen vil du få muligheten til å lære av erfarne internasjonale trenere med god kompetanse og lang fartstid. I tillegg vil du få muligheten til å selv bli sertifisert som Level 1 Technical coach i WCF ved å gjennomføre en e-læring i sommer og bli vurdert gjennom praksis på Lillehammer. Utdanningen vil også telle i en del av NCFs Trenerløype.

Vi ser etter unge trenere/ledere (junior eller ung senior) som selv har erfaring som utøver og som enten har erfaring som trener eller interesse for å bygge kompetanse som trener. Vedkommende som blir med som trenere/ledere får dekt opphold og mat gjennom uken, i tillegg til gjennomføringen av kurset og sertifiseringen av WCF.

Har du tips en venn eller en i klubben du tror kan være aktuell? Send meg gjerne et hint om det.)

Send en mail til petter.moe@nif.idrett.no ved interesse eller spørsmål.

Les mer om campen på worldcurling.com