Alle curlere 11 – 21 år inviteres til samling

Norges curlingforbund har gleden av å invitere alle unge utøvere til samling på Lillehammer 9. – 11. september. Vi ønsker å lage en artig og sosial helg med curling hvor alle utøvere igjen kan møtes, bli kjent og ha en god start på en ny sesong. Det blir spill på isen, sosiale aktiviteter, konkurranser og muligheten til å møte curlere fra hele Norge I tillegg til utøvere, ønsker vi å samle trenere og ledere fra klubbene og til ett faglig program med påfyll og erfaringsutveksling. Vi håper så mange som mulig vil prioritere å delta på dette, målet med helgen er å ha det gøy og sosialt for både voksne og unge.

Hvem kan bli med: Alle utøvere fra 11 år og opp til og med 20 (21 om du er født etter 30. juni.). Utøvere bør har trent nok til å kunne gjennomføre kamper på egenhånd. Alle deltakende utøvere får dekket overnatting og mat.

Trenere/ledere: aller trenere og/eller ledere som har gjennomført trenerattesten kan delta på det faglige programmet i helgen. (Merk: NCF dekker overnatting og mat for én trener/leder pr. klubb som deltar på det faglige programmet.)

Program: for utøvere vil programmet bestå av kamper på isen, og sosialt program på kvelden. For trenere og ledere vil programmet går rundt temaet «Curling anno 2022» – hvor er curling i dag, og kreves av trenere og utøvere for å utvikle seg som utøvere. Demonstrasjon av aktuelle verktøy og metoder.

Detaljert program kommer etter påmeldingsfristen har gått ut.

Overnatting og mat: Alle deltakere bor på birkebeineren hotel & apartments. Mat blir servert i hallen og på birkebeineren.

For reisende utover utøvere og trenere/ledere som deltar, ta kontakt for priser og detaljer.

Påmelding: digital påmelding her

eller mail til petter.moe@nif.idrett.no. For spørsmål, ta kontakt med Petter Moe i curlingforbundet.

Påmeldingsfrist: 19. August.