For en deilig curlinguke dette blir! 

Til helgen er årets sjanse for å se de beste i aksjon på isen, både Nordic Curling Tour – Oslo Cup og Nasjonskampen byr på curling og spillere i verdensklasse. Både olympiske mestere og verdensmestere spiller på norsk is. Begge arrangement har gratis inngang og du vil komme tett på for å se de beste.

NORDIC CURLING TOUR – OSLO CUP

Til helgen sparkes den nye storsatsningen Nordic Curling Tour i gang med en stor turnering på Snarøya. Mange av Europas beste curlinglag på både dame og herresiden skal ut i aksjon. Det er et meget sterkt felt og våre 11 norske lag skal få kjørt seg hardt mot de 19 tilreisende lagene fra både Skottland, Sveits, Nederland, Sverige, Canada og Italia. Både olympiske mestere og verdensmestere til stede. Dette blir uten tvil årets mest prestisjefulle turnering på norsk jord, med hele 200.000 i premiepenger. Turneringen er åpen for publikum, og det er gratis inngang.

Nordic Curling Tour er en ny satsning, der det spilles 4 turneringer i en tour. En Oslo førstkommende helg, og tre i Sverige, hvorpå to er i oktober og en er i februar. For påmelding, sammenlagtresultater og oppdateringer kan du besøke https://www.nordiccurlingtour.com/ 

Turneringen starter på fredag morgen og avsluttes søndag med sluttspill og finaler. Kom og opplev topp internasjonal curling live! 

Kampoppsett, resultater og live oppdateringer fra helgen finner du her: https://www.curlingresultater.no/nb/tournaments/oslo-cup-2022 

Lag Edin – SWE (o.v.), Lag Hasselborg – SWE (o.h), Lag Walstad (n.h) og Lag Rørvik møtes på Bygdøy CK mandag 5. september for å representere hhv. Sverige og Norge i nasjonskampen.

NASJONSKAMPEN – NORGE VS SVERGIE

På mandag har Bygdøy Curling Club tatt initiativ til å relansere Nasjonskampen, der dame og herrelandslagene til Norge og Svergie skal spille en privatlandskamp med vekt på publikumsvennlig curling. Bygdøy åpner også isen etter landskampen for alle som har lyst til å teste seg på glattisen. 

Nasjonskampen starter kl 1730 og det blir rigget til publikumsplasser både ute i hallen og i klubbrommet, der det blir åpen cafe med gode burgere og mat til salgs. 

Mer info finner du her: https://www.facebook.com/events/5649251068458740