Sesongen er godt i gang

De siste to helgene har fem norske lag spilt internasjonale turneringer.

19. – 21. august var lag Mesloe fra Oppdal CK, og lag Rørvik fra Lillehammer CK på plass i Stirling, Skottland for å spille Euro Super Series. Lag Mesloe tok seg til kvartfinale men tapte for Sveitsiske Michele Jaeggi. Rørvik på si side kvalifiserte seg direkte til semifinale etter grunnspillet og tok seg helt til finalen der de desverre tapte for tyske Daniela Jentch. Men en god start for begge lag. Alle resultater fra Euro Super Series

Lag Rørvik på isen i Stirling, Skottland.
Lag Rørvik på isen i Stirling, Skottland.

Samtidig som damene var i Stirling sist helg var lag Ramsfjell fra Trondheim CK, lag Høstmælingen (Mosetertoppen Skiline) fra Lillehammer CK og lag Walstad fra Oppdal CK på plass i Baden, Sveits for å spille Baden Masters. Sistnevnte gikk helt til topps i Sveits der de møtte nederlandske Goeskens i finalen. Lag Walstad møtte lag Høstmælingen i semifinalen som endte opp på en delt tredje plass. Lag Ramsfjell på sin side kom ikke videre fra grunnspillet. Alle resultater fra Baden Masters

F.v. Steffen Walstad, Magnus Nedregotten, Mathias Brænden og Magnus Vågberg til topp si Baden Masters. (Foto: Baden Masters.)

I helgen var det herrene sin tur til Stirling og Euro Super Series, der deltok lag Høstmælingen (Mosetertoppen Skiline) og lag Walstad. Walstad møtte amerikanske Korey Dropkin i kvartfinalen og endte dermed på 5. plass, mens lag Høstmælingen ble slått ut av turneringen rett før sluttspillet. Alle resultater fra Euro Super Series

Kommende helg skal nok en gang norske lag i aksjon på isen, denne gangen på hjemmebane og nærmere bestemt den nystartede Nordic Curling Tour som spilles på Snarøya. I alt skal elleve norske lag i aksjon. For spilleoppsett og følge resultater se curlingresultater.no . Men har du mulighet: ta turen ut i hallen å se lagene live.