Nordic Curling Tour Oslo Cup 2022 winners

Dobbel svensk i Oslo cup

Det ble Svensk seier i både herre og dameklassen i årets Oslo cup, men de norske lagene kan få sin revansj i landskampen som spilles i Bygdøy curlinghall i kveld.

Det ble en knall start på nystartede Nordic Curling Tour med Oslo cup i helgen. 20 herrelag og 12 damelag fra Sverige, Canada, Sveits, Estland, Skottland, Nederland, Italia og Norge var på isen på Snarøya. Elleve av lagene fra eget forbund fikk bryne seg på både verdensmestere og Olympiske mestere. Og med en stødig hånd på rattet fra organisasjonskomiteen ble helgen en suksess.

Finaletap

Lag Walstad var laget som kom lengst blant de norske, de kom seg til finalen og møtte OL mesterne Edin. Det ble en jevnspilt finale, med 2 – 2 frem til syvende omgang hvor Edin tok med seg 3 poeng og seier etter Walstad gikk tom for stein i åttende.

For damene var det Lag Rørvik som kjempet seg lengst opp på listen. De spilte en jevn kamp mot Canadiske Kaitlyn Lawas og hennes lag i semifinalen som endte i favør Canadierne. Rørvik endte på en god fjerde plass, og har foreløpig nådd sluttspill i begge turneringer de har spilt i år.

For alle resultater i helgen se: curlingresultater.no
Du kan også se opptak av kampene på Nordic Curling Tour sin facebook side.

Ny dag, ny mulighet.

I kveld (mandag 5 september), skal de to norske lagene Rørvik og Walstad igjen få måle krefter mot svenske Edin og Hasselborg i Nasjonskampen som spilles på isen i Bygdøy Curlinghall. Dette er et oppgjør som er stelt i stand av Bygdøy CC og Nordic Curling Tour, hvor målet er å kåre den beste nasjonen gjennom flere kamper. Det kommer til å bli ett flott skue, med curling i verdenstoppen. Hallen er åpen og tar imot publikum gratis.

For mer informasjon se her: Nasjonskampen

Jönköping neste.

7. – 9. oktober spilles neste turnering i Nordic Curling Tour, fem norske lag er bekreftet også dit.