Toppen av pallen for Martine og Mathias

I helgen var fire lag i aksjon i utlandet. I Basel, Sveits deltok lag Mesloe fra Oppdal i Women Masters Basel. I Tallinn, Estland spilte Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien fra Lillehammer CK, Magnus og Maia Ramsfjell fra Stabekk CK, Martine Vollan og Mathias Brænden fra Lillehammer, turneringen var Tallinn Mixed Dubles International.

Martine og Mathias til topps

I Tallinn var de tre Norske lagene med helt til sluttspillet. De to Lillehammerlagene møttes i kvartfinalen som ble en jevn kamp frem til syvende omgang hvor Martine og Mathias fikk med seg fire poeng etter å ha tatt power play, de fulgte opp med å stjele ett poeng i åttende for seier. Dermed endte Kristin og Magnus på en femte plass.

I semifinalen var det igjen duket for norsk oppgjør med Maia og Magnus mot Martine og Mathias. SIstnevnte åpnet sterkt med to treer-bo og forsvarte ledelsen helt inn. Maia og Magnus møtte tyske Schoell/Harsch i bronsefinalen, men måtte se seg slått å endte på fjerde plass.

Martine og Mathias på sin side holdt seiersrekken gående og avsluttet sterkt med seks poeng på de siste to omgangene for å vinne over vertsnasjonens Barone/Veidemanis i finalen. For Mathias er dette årets tredje turneringsseier. Vi gratulerer.

Niende plass i Basel

Oppdalsjentene på lag Mesloe hadde tøff motstand i Sveits hvor Europas beste damelag var med. Det holdt desverre ikke til sluttspill, men en hederlig niendeplass allikevel.