Femteplass i VM Mixed

Det endte med en femteplass for det norske mixedlandslaget i VM sist uke. Laget tok seg til kvartfinale men måtte se seg slått av Sverige i kampen om semifinaleplass.

God start,

Det startet bra for laget ut fra start med en 8 – 7 seier over Latvia på ekstraomgang. De påfølgende tre motstanderne ble også slått, Kinesisk Taipei, Nigeria og Irland. Første tap i grunnspillet kom mot Sverige som ble for sterke, etterfulgt av tap mot Japan. Da var det kniven på strupen mot Tsjekkia for å lande en plass i kvalifiseringskamp om siste plass i kvartfinalen. Tsjekkia ble slått på ekstraomgang. Også mot Spania måtte ekstraomgang til for å få avgjort hvem som fikk plassen mot Sverige i kvarten.

Kampen mot Sverige ble preget av at svenskene tok fire poeng i tredjeomgangen, en ledelse de styrket ved å stjele to poeng i fjerde omgang og ett poeng i femte omgang. Alexander og resten av laget takket for kampen etter de tok to poeng i sjette omgang.