To lag i grandslam i Canada

I helgen var to norske herrelag på plass i Grand Prairie, Canada for å spille Grand Slam. Lag Walstad fra Oppdal spilte tier 1, og Lag Mosetertoppen Skiline fra Lillehammer debuterte i sin første Grand Slam i tier 2. I tier 1 får de 16 best rangerte lagene på WCF sin rangering invitasjon, for tier 2 er det de neste 10 som får mulighet til å delta, i tillegg til utvalgte canadiske lag.

Imponerende resultater.

Det unge laget fra Lillehammer curlingklubb imponerte på Canadisk is. Innledende vant laget alle sine fire kamper og viste at de hadde god kontroll. Spesielt artig var det at laget slo lag McEwen i siste innledende kamp, et lag med lang fartstid og gode meritter.

Desverre endte kvartfinalen med tap på ekstraomgang mot Canadiske Hartung fra Saskatoon. Allikevel en imponerende god debut i av et ungt norsk lag.

Alle resultater fra tier 2.

Seier over Bottcher

For lag Walstad ble det en tøffere affære enn for Lillehammerlaget. Men de åpnet sterkt med seier over lag Bottcher, som er rangert som nr 3 i verden bak Edin og Gushue. Etter det møtte de lag Koe og Flasch som ble for sterke, til slutt tapte de mot lag Hoesli fra Sveits.
Walstad tok likevel med sammelagtpoeng som kommer godt med i kampen om VM plassen, der det laget med flest poeng på WCF sin rangeringsliste for lag pr. 15. februar får reise til VM.

Alle resultater fra tier 1.