Toppen av pallen i Champery Masters

Lag Ramsfjell fra Trondheim CK gikk helt til topps i Champery Masters i Sveits og klatrer på verdensrankingen.

Lag Ramsfjell fortsetter den gode trenden denne sesongen med å komme seg til sluttspill, tidligere i går har laget funnet veien til sluttspill i både Oslo (NCT Oslo cup) og Toronto, Canada (Stu Stells Toronto Tankard), de har også klatret på pallen i de tre turneringene fra tredje plass i Oslo, via andreplass i Toronto og nå førsteplass i Champery.

Nesten ubeseiret.

Trondheimslaget viste muskler i Sveits, og kom seg gjennom turneringen med kun ett tap, dette var mot Italienske Ribotta som klarte å stjele i ekstraomgang for å slå laget.

Magnus og resten av laget møtte Sveitsiske Stocker i semifinalen, en kamp som ble tidlig preget av at de norske herrene var i storform, etter bytte av ettpoenger i de to første omgangene, sikret Magnus tre poeng i tredje omgang, og fortsatte med å ta nye fem poeng med siste stein i femte omgang.

Finalene ble en jevnere affære, men laget viste at de har full kontroll på clearingspillet i ekstraomgangen, og holdt åttefoten åpen for å sikre seier.

Jevnt om VM plassen.

I inneværende sesong er det curlingzone sin lagrangering som er gjeldende for hvilket herrelag som representerer Norge i VM i april 2023. Det laget som har oppnådd flest poeng mellom 1 august og 15 februar får VM plassen. Slik det ligger nå har lag Ramsfjell 79 poeng og lag Walstad har 96,5 poeng. Walstad er nå på plass i Canada for å spille en grand slam i Grand Prarie.