Nora og Eskil Norgesmestere igjen.

I helgen ble det gjennomført et flott NM for juniorer i Mixed Doubles i Leangen curlinghall og Trondheim CK som stod for gjennomføringen. Ti lag fra nær hele landet deltok.

I mixed doubles består lagene av to spillere, en av hvert kjønn og det spilles kun med fem stein pr. lag. I tillegg er to steiner preplassert i spillsonen. I NM mixed doubles er det også anledning å spille på lag med partner fra en annen klubb. I helgen var det ti deltakende lag fra fem klubber, hvor syv av lagene var med spillere fra to klubber.

Nora Østgård og Eskil Eriksen vant igjen.

For andre år på rad var det Nora Østgård (Trondheim CK) og Eskil Eriksen (Oppdal CK) som stakk av med seieren og kan krone seg med NM tittelen. I år var det Ingeborg Forbregd (Oppdal CK) og Lukas Høstmælingen (Lillehammer CK) som måtte se seg slått 7 – 3 i finalen. Men sistnevnte lag klatret en plassering fra fjordårets NM.

I bronsefinalen var det en jevnere match hvor Lillehammerlaget med Sylvi Hausstätter og Harald Dæhlin kom seirende ut etter en enormt spennende kamp som endte med stjeling til Lillehamringene i ekstraomgang. Scoren ble 10 – 9 til laget. Motstanderne var Selina West (Haugesund CK) og Sondre Svorkmo Lundberg (Oppdal CK.)

Resten av resultatlisten ser slik ut:
5. plass: Eilin Kjærland (Haugesund CK) med Njål Kongssund (Lillehammer CK)
6. plass: Siri Østård (Trondheim CK) med Tor Erling Kvarner (Oppdal CK)
7. plass: Andrine Rønning (Lillehammer CK) med Tobias Bekken (Hedmarken CK)
8. plass: Lydia Andvik Haakensen med Torstein Høiholt-Vågsnes (begge Lillehammer CK)
9. plass: Annine Risanger Dahl med Emil Kolstø (begge Haugesund CK)
10.plass: Mia Wolan med Hogne Ringlund Lyngvold (begge Trondheim CK)

For alle resultater, se curlingresultater.no

To lag til NJCT Mixed Doubles championships.

De to beste lagene fra NM MD junior får muligheten til å delta i NJCT Mixed Doubles championships i Sundbyberg, Sverige i april. Enn så lenge er det ikke et VM for MD junior, men i turneringen i april vil lagene møte de beste junior MD lagene fra store deler av Europa i tillegg til Canada. Nora og Eskil deltok på turneringen i fjor og gjorde en god figur.