Ny finale på Ramsfjell

Lag Ramsfjell fra Trondheim CK tok seg i helgen til sin tredje finale for sesongen, det endte desverre med en knepen andreplass etter skotske Whyte tok ett poeng i siste omgang, men laget fortsetter den gode trenden.

Lag Ramsfjell har vist god form og prestert sterke resultater denne sesongen. Kun tre helger siden kom de seirende ut av finalen i Champéry Masters i Sveits. To uker før det møtte de et sterkt lag Edin i finalen i Stu Stells Toronto Tankard i Canada.

Nær helnorsk finale

Lag Walstad var nærme å sørge for helnorsk finale, men måtte se seg slått på ekstraomgang mot Whyte i semifinalen. I bronsefinalen møtte laget Bruce Mouat, bronsekampen ble spilt som en skins-kamp der hver omgang har en gitt poengsum i økende valør. Kampen endte 3-3.

Lag Mosetertoppen Skiline/Høstmælingen fra Lillehammer og Hårstad fra Oppdal var også tilstede i Sveits, begge lag holdt liv i håpet lengen, men måtte se seg utslått på lørdagen.

Swiss cup Basel er en tradisjonsrik turnering som spilles i Basel, Sveits. Turneringen spille i såkalt tripple knock system der alle lag starer i samme gruppe. Uttrykket tripple knock kommer av at det tredje tapet i grunnspillet sender deg ut av turneringen.