Curlingforbundet inngår samarbeid med Rock Solid Productions

Norges curlingforbund har inngått en utviklingsavtale med Rock Solid Productions. Rock Solid Productions som har utviklet både FloorCurl og Street Curling, er også partner med blant annet World Curling Federation og Svenske curlingforbundet.

Rock Solid Production la i går ut en uttalelse på sine sider om samarbeidet.

Mål og muligheter.

Med utgangspunkt i FloorCurl er vårt mål å kunne introdusere flere mennesker for curling også utenfor våre curlinganlegg. Vi håper dette vil gjøre at flere får øynene opp for curlingsporten og ønsker å prøve seg på isen.

I tillegg til gode avtaler for innkjøp av produktene har vi også tilgang til godt utarbeidet undervisningsmateriell beregnet på flere målgrupper, dette er vi i gang med å oversette og tilgjengeliggjøre. Vi har også god støtte i Rock Solid Productions lange erfaring med å bruke FloorCurl, de ansatte i firmaet har god kunnskap om både FloorCurl og curling, og flere av de er også trenere ledere i egen hjemby.

Forbundet har allerede kjøpt inn flere sett til bruk for våre klubber. Mer informasjon om booking og bruk kommer.

Vi ser frem til å veien videre og samarbeidet med Rock Solid Production.