Halden til topps i GD cup

I helgen arrangerte Lillehammer Curlingklubb GD cup. Fem yngre juniorlag var på plass på isen, i tillegg til fire KIDS-lag.

Action på isen i Lillehammer. (Foto: Eva Vollan)

Spennende semifinaler og sterk avslutning av HCC

Etter endt grunnspill, ble det ett spennende sluttspill på søndag. Den ene semifinalen ble avgjort på ekstraomgang, der LCK 1 trakk seg lengste strået til slutt. I den andre semifinalen vant HCC over EYOF-laget som hadde sin debut. I finalen viste Haldenjuniorene muskler, etter ett poeng til LCK 1 i første omgang svarte Haldenlager med 4 poeng og så seg ikke tilbake, kampen endte 10-1 til Halden.

De fire som skal representere Norge i EYOF i januar. F.v. Emil Kolstø (Haugesund CK), Andrine Vollan Rønning (Lillehammer CK), Sylvi Hausstätter (Lillehammer CK) og Fredrik K. Pedersen (Halden CC). Foto: Eva Vollan

Debut for EYOF-laget

Fire utøvere er innstilt til å representere Norge i European Youth Olympic Festival som foregår Nord-øst i Italia på nyåret. Helgens turnering ble deres debut, og en fin anledning til å bli bedre kjent også på isen.