Kristin og Magnus på tredjeplass i Stirling

I helgen deltok Maia og Magnus Ramsfjell i tillegg til Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten i Euro Super Series Mixed Doubles i Stirling, Skottland. De to norske lagene var de eneste utenom skotske.

Ubeseiret i gruppespillet

Kristin og Magnus gikk ubeseiret gjennom gruppespillet med overbevisende resultater. Men det holdt desverre ikke inn i semifinalen der de møtte hjemmelaget Sinclair/Whyte fra Stirling. Dermed endte turneringen med en tredjeplass for curlingekteparet.

Magnus og Maia på sin side fikk med seg en seier i siste kampen, men kom seg ikke videre til sluttspill.

Spennende VM kvalifisering.

Likt som for dame- og herrelandslaget så er det også de tre beste resultatene på World Team Ranking som gjelder for hvilket lag som får representere norge i VM Mixed Doubles.

Så lang ti år ligger Mathias Brænden og Martine Vollen Rønning best an med 37,500 poeng. Magnus og Kristin ligger noe bak med 28,252 poeng, mens Maia og Magnus har 20,932 poeng. Kvalifiseringsperioden gjelder frem til 15.mars. Slik at lagene fortsatt har god tid på å samle og forbedre sine poeng.