Lag Bjørnstad fra Oppdal ble Norgesmestere

I helgen ble en ny norgesmester kåret i Leangen curlinghall under årets NM junior. Syv lag i alt deltok i mesterskapet som ble gjennomført som en full serie.

Imponerende spill av Oppdalsjentene

Laget som imponerte mest i helgens NM var nok jentene på lag Bjørnstad fra Oppdal CK. De startet sterkt på fredag med 7 – 1 i begge kampene, seirestrenden fortsatte utover lørdagene og laget var allerede vinnere av NM før siste kamp søndag morgen. Dette lover godt for fremtiden og VM junior i februar 2023. Laget består av Torild Bjørnstad, Nora Østgård og Ingeborg Forbregd fra Oppdal, i tillegg har de fått med seg Eilin Kjærland fra Haugesund CK. Laget har også prestert godt på seniorsiden da med Eirin Mesloe som skip.

Alle medaljevinneren fra årets NM junior. Bronsemedalje til Mosetertoppen Skiline/Høstmælingen (bakt t.v.) sølvmedalje til OCE Team Kvarner (bak t.h.) og i front gullmedaljevinnerne OCE Lag Bjørnstad.

Pallplassering og VM plass

Andreplassen i årets NM gikk til Oppdalslaget Team Kvarner med Sigurd Svokmo-Lundberg, Tor-Erling Kvarner, Sondre Svorkmo-Lundberg og Isak Herfjord. Lag Kvarner kapret andreplassen på innbyrdes resultate over tredjeplassen som gikk til Mosetertoppen Skiline/Høstmælingen fra Lillehammer CK. Sistnevnte lag består av Grunde Buraas, Lukas Høstmælingen, Tinius Haslev Nordbye, Magnus Lunde og Sander Lunde Moen.

Glade gutter fra Lillehammer som nettopp har sikret en billett til VM junior i Füssen Tyskland. (F.v: Sander Lunde Moen, Tinius Haslev Nordbye, Magnus Lunde, Grunde Buraas og Lukas Høstmælingen)

Rett etter siste kamp var spilt i helgens NM var ferdig ble det også gjennomført VM kvalifisering for guttene. Det sto mellom de to beste guttelagene Kvarner og Mosetertoppen Skiline, og laget som hadde flest seire av tre kamper får muligheten til å representere VM i februar 2023. Lillehammerlaget hadde allerede første seier i boks etter at de nådde kvartfinalen under EJCT Oslo cup. Første kvalifiseringskamp endte 4 – 2 til Mosetertoppen Skiline og dermed også en VM plass for laget.

Vi gratulerer alle lagene.
For å se all resultater se curlingresultater.no
Du kan også se stream av kampene på the.recast.app