Lag Ramsfjell imponerer med nytt sluttspill i Canada

I helgen deltok lag Ramsfjell fra Trondheim CK i WFG Masters i Canada. Turneringen er en del av Grand Slam of curling. Laget har prestert gjevnt over på ett meget høyt nivå, og helgens turneringe er inget unntak.

Beviser sin plass i Grand Slam

Det er de 16 beste rangerte lagene i verden som får delta i Grand Slam turneringene, som tilsier at lagene Ramsfjell har spilt mot er i verdenseliten. Men laget fra Trondheim viser virkelig at de har noe der å gjøre, og de tre første innledende kampene vinner de mot hhv. lag Dunstone (Canada), lag Dropkin (USA) og lag Epping (Canada). Derimot ble lag Gushue (Canada) litt for sterke, og det endte med tap.
Men det holdt til sluttspill og kvartfinale mot lag Edin som endte 7 – 3 i Ramsfjells favør. Semifinalen endte med tap mot Mouat (Skottland).

Spennende VM kvalifisering

For sesongens VM for herrer er det bestemt at det laget som har de tre beste resultatene på World Team Ranking skal representere Norge. Slik statusen er når, har lag Ramsfjell akkurat krøpet forbi lag Walstad, og det blir spennende og se hvordan lagene gjør det i de neste turneringene. Begge lag skal til Perth Masters, og lag Ramsfjell skal tilbake til Canada å spille ny Grand Slam etter dette.

Status for poeng hos de to lagene er som følger.

Lag Ramsfjell:
– WFG Masters: 42.50 poeng
– Swiss Cup: 33.00 poeng
– Stu Stells Toronto Tankard: 30.25 poeng.
Totalt: 105.75 poeng

Lag Walstad:
– Baden Masters: 52.50 poeng
– Oslo Cup: 27.50 poeng
– Swiss Cup: 25.50 poeng
Total: 105.50 poeng

Det skiller altså kun 0.25 poeng mellom de to lagene. Lagene kan samle poeng frem til 15. februar. Se fullstendig World Team Ranking liste.

For alle resultater fra helgen: curlingzone.com