Martine og Mathias tok NM tittelen

I helgen deltok tretten lag i NM mixed doubles som ble spilt i Kuleisen i Haugesund. Syv klubber var representert.

Lagene var fordelt i tre grupper, der åtte lag gikk videre til Kvartfinaler og sluttspill.

Spennende i sluttspillet.

De fire lagene som tok seg videre til semifinaler var Martine Vollan Rønning og Mathias Brænden fra Lillehammer CK, Maia og Magnus Ramsfjell fra Bygdøy CC, Ingvild Ekeli Skaga og Nicolay Sommervold fra Stabekk CK og Nora Østård og Eskil Eriksen fra Trondheim CK.

I første semifinalen som var mellom Rønning/Brænden og Skaga/Sommervold ble det meget jevnt. Lagene byttet på å holde ledelsen, men det ente til slutt med 8 – 7 seier til Rønning/Brænden etter Skaga/Sommervold kun fikk med seg ett poeng i siste omgang.

I den andre semifinalen ble det en klarere seier til lag Ramsfjellx2 som vant 8 – 2 etter at Østgård/Eriksen ga seg i syvende omgang.

Finalen mellom Rønning/Brænden og Ramsfjell x2 ble også en spennende affære. Etter syvende omganger sto det 5 – 5 på tavla med sistestein til Ramsfjellsøsknene. Etter en fantastisk frys av Martine på sistestein klarte Lillehammerlaget å stjele i siste omgang og dermed var også seieren i boks.

Se curlingresultater for alle resultater i helgen.
Det er også mulig å se kampene i opptak på Recast

Vi gratulerer Martine og Mathias med norgesmestertittelen.