Sølv til Kristin og Magnus i Gøteborg i romjula.

Gothenburg Mixed Doubles Cup het 2022s siste turnering som gikk i romjula i Göteborg, Sverige. Tre norske lag var med: Martine Vollan Rønning med Mathias Brænden, Maia og Magnus Ramsfjell og siste lag Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten.

Alle til sluttspill og tøffe svensker.

Det gikk godt i grunnspillet for de tre norske lagene i grunnspillet, og samtlige tok seg til kvartfinalen. Magnus og Maia slo der spanske Otaegi/Unanua 9-4, Kristin og Magnus slo Dodds/Mouat 5-4. Mens Martine og Mathias desverre tapte for svenske Westman/Ahlberg. Sistnevnte skulle vise seg å gjøre det tøfft for alle våre tre norske lag da de slo Maja og Magnus i semifinalen og fullførte rekken med å slå Kristin og Magnus i finalen.

Det endte med andre ord med andreplass til Kristin og Magnus. Maia og Magnus på sin side led ett tap i bronsefinalen og endte på fjerdeplass mot danske Lander/Holtermann.

Meget tett i VM poeng.

De tre lagene er alle aktuelle i kampen om å representere Norge i VM Mixed Doubles. Kvalifiseringsperioden varer frem til 15. mars, og det er poeng fra de tre beste turneringene i inneværende sesong som teller. Frem til nå er stillingen slik:

– Martine og Mathias: 51 poeng
– Kristin og Magnus: 50,375 poeng
– Maia og Magnus: 38,938

Kristing og Magnus er altså tett i ryggen på Martine og Mathias som fikk en god start på sesongen med seier i Tallinn i september.

Vi gratulerer lagene.