Spennende avslutning og flott innsats i EYOF

De fire norkse utøverne som var på plass i Italia for å spille European Youth Olympic Festival har gjort en flott innsats og et godt første mesterskap. Laget møtte ubeseirede Latvia i siste kamp i innledende runde i går, det ble en kamp til døra, men etter en hederlig innsats endte det desverre med tap for de norske spillerne. Latvia opprettholdt dermed grunnspillet uten tap. Norge, Sverige og Danmark sto igjen med fire seire og to tap, og innbyrdes kunne ikke skille lagene, dermed falt det på teedragninger (Draw Shot Challange), hvor Norge desverre hadde det dårligste resultatet av de tre.

Ett minne for fremtiden og stolte utøvere.

De fire norske utøverne: Sylvi Hausstätter, Emil Kolstø, Andrine Vollan Rønning og Lars Fredrik Kokvik Pedersen har all grunn til å være stolte etter gjennomføring av ett godt første mesterskap. Med fire seire i sekken, og så nære på sluttspill er det virkelig ett minne å ta med videre.