Topplassering til Paralandslaget i Skottland

I helgen var paralandslaget på plass i Stirling,Skottland i helgen for å spille Europe Super League, en firenasjoners turnering. Deltakende nasjoner er Skottland, Sør-Korea, Sverige og Norge, og det spilles dobbel serie.

Ny lagkostellasjon og førstereis

Helgens lag bestod av Ingrid Djupskås, Rikke Iversen, Ole Fredrik Syversen og Jostein Stordahl. For førstnevnte, Ingrid, så var dette første turnering og en god start på konkurransekarrieren sammen med de andre tre som er godt erfarne. Rikke Iversen, som også spiller Mixed Doubles til vanlig ble også denne gange med på tur med laget.

Godt spill og fornøyd trener.

Laget kom gjennom turneringen med fire seire, som holdt til turneringsseier sammenlagt. Første serien endte med seire mot alle de andre nasjonene, og en fornøyd trener rapporterer om godt spill.
Det ble ett tap mot Sør-Korea i andre serie som avsluttet kampen med to stødige dragninger, også Skottland fikk revansj mot det norske laget i siste serie, men måtte benytte ekstraomgang for å sikre seiren.

Vil flere oppdateringer og resultater. Følg Landslaget i paracurling på facebook.