Turneringsseier i Gävle for Kristin og Magnus

I helgen var Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten var i helgen på plass i Gävle sverige for å spille Gefle Mixed Doubles Cup.

Totalt var atten lag på plass for å delta i turneringen.

Ubeseiret til topps.

Kristin og Magnus som gjennom flere år har gjort seg bemerket som ett av de aller beste mixed doubleslagene i verden viste styrke også i helgens turnering. Paret gikk ubeseiret gjennom gruppespillet med komfortable seire. I kvartfinalen møtte de lag Walczak/Stych fra Polen som måtte se seg slått etter seks omganger med 8 – 0 til det norske laget. Semifinalen ble jevnere og motstander var Westman/Ahlberg som i sist MD turnering slo ut tre norske lag i sluttspillet. Denne gangen fikk Magnus og Kristin revansjert tapet med 8 – 6 seier og finaleplass. I finalen møtte de Lander/Holtermann fra Danmark, og etter ett femmerbo i tredje omgang så de seg ikke tilbake. Kampen endte 9 – 5 og norsk seier.

I Sverige for å plukke VM poeng.

Kristin og Magnus har ligget 0,625 poeng bak Martine og Mathias fra Lillehammer CK i kampen om VM plassen. Og det var nettopp dette som var målet med turen for Kristin og Magnus. Curlingzone har ikke oppdatert sine lister, men både NM MD og Gefle cup gir poeng til sammendraget og resultatet vil vise seg i løpet av uken.

Vi gratulerer Kristin og Magnus med nok et imponerende resultat.
For å se resultatet for alle kampene se: worldcurlingtour.org