Alle curlere 12 til 21 år inviteres til samling i april

Norges curlingforbund har gleden av å invitere alle unge utøvere til samling på Snarøya 14. – 16. april. Vi ønsker å lage en artig og sosial helg med curling hvor alle utøvere igjen kan møtes. På denne samlingen har vi også invitert inn utøvere fra Sverige.

Landskamp

I anledning at vi har invitert inn Sverige til samling så planlegger vi å gjennomfør en landskamp i løpet av helgen. Gjennom flere konkurranser, både på is og i andre miljøer skal norske og svenske curlere samle poeng til egen nasjon. Program og gjennomføring kommer senere.

Påmeldingsinfo:

Hvem kan bli med: Alle utøvere fra 11 år og opp til og med 20 (21 om du er født etter 30. juni.). Utøvere bør har trent nok til å kunne gjennomføre kamper på egenhånd. Alle norske deltakende utøvere får dekket overnatting og mat. Overnatting blir på Quality Hotel Expo på Fornebu.

Påmelding gjøres enten på dette skjemaet.
Eller sendes til petter.moe(a)nif.idrett.no

Trenere/ledere: aller trenere og/eller ledere som har gjennomført trenerattesten kan delta på det faglige programmet i helgen. (Merk: NCF dekker overnatting og mat for én trener/leder pr. klubb som deltar på det faglige programmet.)

Program: for utøvere vil programmet bestå av kamper på isen, og sosialt program på kvelden. For trenere og ledere vil programmet bestå av blant annet erfaringsutveksling med svenske trenere. Workshop med diskusjon rundt rekruttering og markedsføring.

Detaljert program kommer etter påmeldingsfristen har gått ut.