Elleve unge lag i sving på Stange

Elleve yngre junior og KIDS lag var samlet på Stange i helgen for å spille Kraftriket Cup 2023. I yngre junior klassen var det lag fra arrangørklubben Hedmarken i tillegg til Lillehammer, Halden, Haugesund og Bygdøy CC. Spesielt gøy var det å se Bygdøy på isen med unge utøvere. De fire deltakende KIDS lagene kom fra Hedmarken og Lillehammer.

Det var Lillehammer 3 som stakk av med seieren i helgen, etterfulgt av Halden på andre plass og Hedmarken på tredje. Bygdø imponerte med å sikre en fjerdeplass i sin første turnering.

De tre lagene på pallen: øverst med gull Lillehammer 3, i midten med sølv Halden, nederst med bronse Hedmarken. (Foto: Gjermund Trøan)

Langveisfarende


Haugesund CK tok også turen over fjellet og deltok i helgens turnering og stilte med fire utøvere. Emil Kolstø, til venstre i bildet, tok denne gangen med sine lagkamerater fra Haugesund for å delta i helgen. Det er stas at lag tar den lange turen fra vest til øst for å delta. Kanskje blir det muligheter for de andre lagene å besøke Haugesund neste sesong?

Lag Haugesund Yngre junior var på plass på Stange i helgen. F.v: Emil Kolstø, Lotta Kolstø, Jon Anders Anfinsen og Håkon Scancke Eriksen. (Foto: Fredrik Kolstø)

Fremtidens utøvere.

Etter fler år med pandemi og usikkerhet, og også sesongens størmpriser, er det gøy å se så mange unge utøvere som viser idrettsglede og koser seg på isen. Dette er de unge som skal ta over når tiden kommer, enten de fortsatt spiller for gøy, leder i klubben eller forbundet eller de står på pallen i VM og OL.

Alle skal med, alle får premie. Her er de fire KIDS lagene som deltok på Stange i helgen. (Foto: Gjermund Trøan.)

For å se alle resultater fra helgen. Se curlingresultater.no
Neste konkurranse for yngre junior er NM som går på Lillehammer 24. – 26. mars.