ESL Paracurling i Trondheim i helgen.

I helgen arrangerte Trondheim Curlingklubb Euro Super League i Leangen Curlinghall. ESL er en firenasjonsturnering med lag og utøvere fra England, Skottland, Sverige og Norge. I tillegg til konkurranse og kamptrening har også turneringen til hensikt å bidra til erfaringsutveksling og utvikling hos både utøver og trenere.

Både lag og mixed doubles

Turneringen besto av to grupper som spilte dobbel serie gjennom helgen. Den ene med lag bestående av fire spillere med begge kjønn representert. I laggruppen deltok Skottland, Norge, Sverige og ett internasjonalt lag. Det var Skottland som kom best ut i lagkonkurransen med fem seire og ett tap, Sverige var tett bak med fire seire, og Norge på tredjeplass med tre seire.

Rune Lorentsen i aksjon under helgens mixed doubles konkurranse. Rune spiller med Rikke Iversen. (Foto: Trippel V/facebook)

Den andre gruppen besto av mixed doubles lag, som også er den nyeste OL grenen i paracurling. I MD gruppen stilte England, Skottland, Sverige og Norge. Norge og Sverige endte på en delt førsteplass etter å ha fått med seg fire seire hver, i tillegg til en innbyrdes seier hver i de to rundene.

For fullstendig resultatliste se curlingresultater.no

Godt miljø og foregangsklubb

Trondeheim CK er en foregangsklubb i paracurlingsammenheng, med flere parautøvere som en del av klubbens aktive medlemmer. TCK har ett godt mottaksapparat og er gode på å integrere nye medlemmer inn i trening og seriespill sammen med funskjonsfriske. Dette gjør også at klubben er i stand til å arrangere tuneringer som helgens ESL.