Hjemmeseier i NJCT på Lillehammer

I helgen var åtte juniorlag fra fire nasjoner samlet til Lillehammer Junior Classic, en turnering i Nordic Junior Curling Tour. I tillegg til norske lag fra Oppdal, Halden og Lillehammer kom det tilreisende lag fra Litauen, Latvia og Danmark.

De fire topplasserte lagene. (Foto: Lillehammer CK/facebook)

Siste før junior VM for tre av sluttspillagene.

For lag Mosetertoppen fra Lillehammer, lag Barone fra Latvia og lag Bjørnstad fra Oppdal var helgens turnering siste konkurranse før VM junior som starter 25 februar.

Lag Bjørnstad og lag Barone møttes i semifinalen som ble en spennende kamp med mye poeng. Etter Bjørnstad tok fire poeng i femte omgang ledet Oppdalsjentene 6 – 4, men Barone tok tre poeng i sjette omgang og fulgte opp med tre poeng i syvende omgang. Kampen endte til slutt 10 – 6 til de latviske jentene.

Bjørnstad fikk en god avslutning på turneringen med seier i bronsefinalen mot det danske laget fra Hvidovre og Gentofte CC.

I finalen mellom hjemmelaget Mosetertoppen/Høstmælingen og Barone var det gjevnt frem til Lillehammerguttene tok tre poeng i sjette omgang. Kampen endte 5 – 1 og turneringsseier til Mosetertoppen.

Femte til åttende plass under helgens turnering. (Foto: Lillehammer CK/facebook)

Plasseringsspill

For lagene som ble rangert fem til åtte ble det gjennomført et eget sluttspill med både semifinale og finale. Her var det lag Nasjos fra Lillehammer CK som stakk av med seier over laget fra Litauen, i kampen om syvende plass vant laget fra Halden over Lillehammer sitt mixed lag.

Alle resultater finner du på curlingresultater.no
Alle kampene ble streamet, og kan sees på the.recast.app