Regionsmesterskap i Nord, Sør og Innlandet

I helgen ble det avholdt regionsmesterskap i to av fire regioner. I tillegg til å kåre regionsmestere er turneringen en mulighet til å kvalifisere lag til NM herrer. Fra før har fire lag plass i NM: Lag Walstad, lag Oppdalsbanken Hårstad og lag Mjøen fra Oppdal CK, i tillegg til Mosetertoppen Skiline/Høstmælingen fra Lillehammer CK. Det er totalt 16 plasser i NM herrer.

Åtte lag i Nord.

I Leangen curlinghall i Trondheim var åtte lag på plass for å konkurrere om tre plasser i NM herrer. Region Nord inkluderer Trøndelag, Møre og Romsdal samt resten av Norge nord for dette. Det var Oppdal og Trondheim CK som hadde lag representert i turneringe. Det ble spilt gruppespill med avsluttende kvartfinale, semi og finale.

I søndagens semifinaler var kun Trondheimslag representert, Lag Herfjord møtte lag Berdal, og i den andre semifinalen møtte Lag Ramsfjell mot Stoneage Academy. Herfjord og Ramsfjell tok seg til finalen og sikret også NM plass, Ramsfjell ble også regionsmester med 9 – 4 seier over Herfjord. I bronsefinalen og kampen om siste NM plass stakk lag Stoneage Academy av med seieren etter 7 – 2 mot lag Berdal.

For å se alle resultater fra region Nord. Se curlingresultater.no

Tre lag i Sør

Lag Drøy Kost fra Bygdøy CC ble regionsmestere for region Sør, og sikret plass i NM herrer. F.v: Håvard N. Lundehaug, Herman Suther, Kjetil Bjørke og Tor Fredriksen. (Foto: facebook)

Region sør består av Vestfold, Akershus, Oslo og Østfold og har til sammen tre plasser i NM herrer. Det var tre deltakende lag i regionsmesterskapet for regionen, og alle lag var sikret. De tre lagene var Borgersen fra Jevnaker, Davanger fra Jar IL og Drøy Kost fra Bygdøy CC. Det var sistnevnte lag som stakk av med seieren.

Tre lag i Innlandet

Lag Nasjos fra Lillehammer CK som nybakte regionsmestere for Innlandet. F.v: Torstein Høyholt-Vågsnes ,Njål Kongssund, Lars Jørgen Aspeli og Harald Dæhlin. (Foto: Facebook)

Tre lag var påmeldt til regionsmesterskapet i Innlandeg, som ble spilt i Lillehammer curlingarena. Lag Krøven og lag Nasjos fra Lillehammer CK i tillegg til lag Sommervold fra Hedmarken CK. Ettersom det er tre plasser i NM for regionen, sikret alle lagene seg plass. Det ble til slutt lag Nasjos som stakk av med seieren og kan krone seg regionsmestere.