De norske damene er klare for semifinale

For første gang siden 2005 har et norsk damelag sikret plass i semifinale i et VM. Etter seier mot Tyskland i den siste kampen i grunnspillet endte Norge på andreplass i rangeringen, som sikrer direkteplass til semifinalen, sammen med Sveits som har gått ubeseiret gjennom mesterskapet. Lag tre til og med seks i rangeringen skal spille kvalifiseringskamp for de siste to plassene.

Imponerende og stødig spill

De fire norske damene har hatt en god utvikling de siste årene, og har sammen klart å etablere seg som et lag i både a-gruppen i EM i tillegg til VM. De fikk sin første turneringgseier under NCT Suncity Cup i Karlstad tidligere i år, hvor de slo Hasselborg fra Sverige i finalen. Nå har de spilt seg gjennom grunnspillet i VM med kun fire tap, ett av de var mot Canada, hvor de var kun milimeter unna å også få med seieren.

Norge spiller sin semifinale klokken 16:00 lørdag ettermiddag, motstander blir vinneren av kvalifiseringskampen Japan og Canada.

Følg jentene på worldcurling.org
Kveldens semifinale kan du se på the.recast.app, vi legger ut direkte lenke til kampen i sendeskjema her: curling.no/curling-pa-tv