Full hall under yngre junior NM

I helgen var fem yngre junior lag samlet på Lillehammer for å gjennomføre sesongens NM. Halden, Haugesund, Hedmarken og Lillehammer hadde lag tilstede under mesterskapet som ble spilt i Lillahammer curlingarena. I tillegg var syv KIDS lag tilstede for spill og kos på sesongens siste turnering for aldersklassen.

Hjemmeseier til Lillehammer.

Etter fem innledende kamper, semifinale og finale sto Lillehammer 2 med Filip Markin-Bøhmer, Torstein Høiholt Vågsnes, Andrine Vollan Rønning og Oscar Nydahl på toppen av pallen. Lillehammerlaget slo lag Haugesund bestående av Annine Risanger Dahl, Jon Anders Anfinsen, Emil Kolstø og Selina Gjelsvik West som tok sølv. Ekstra gøy var det for Andrine Vollan Rønning som tok gull på hjemmebane og så fikk se storesøste spille VM finale på TV.

Det var Hedmarken med Magnus Ødegaard, Melina Trøan og Tim Nicholai Aspeli vant bronse etter å ha slått lag Halden med Petter Haugen, Isaac Hermansen og Jørgen Guldbrandsen-Hauger i bronsefinalen. Femteplassen gikk til Lillehammer 1 med Sylvi Iines Haustätter, Lydia Andvik Haagensen, Oskar Høstmälingen og William Ross Homb.

I denne glade gjengen er curlingens fremtid, enten det er Olympiske utøvere, vinneren av klubbserien, en lokal ildsjel eller fremtidens president i curlingforbundet. (Foto: Lillehammer CK/facebook)

Gøy med KIDS

Det var flott å se at så mange KIDS også tok turen til Lillehammer fra Hedmarken og Oppdal, i tillegg til lokale lag fra Lillehammer. I alt 26 unge lovende var tilstede og koste seg på isen gjennom helgen.

For alle resultater unde NM se curlingresultater.no