NM damer og herrer spilles i helgen.

NM for både damer og herrer spilles denne helgen. Seksten herrelag er samlet på Oppdal, og seks damelag er samlet på Lillehammer. Det spilles om retten til å kalle seg norgesmestere i tillegg til at det deles ut kongepokal til begge vinnere. Både VM laget for damer og VM laget for herrer spiller NM.

Seks klubber, seksten lag og nær femti kamper.

Under NM herrer skal det spilles 48 kamper før vinneren og årets norgesmester skal kåres. Turneringen starter allerede torsdag ettermiddag. Lag Ramsfjell fra Trondheim har vunnet de siste to NM (2020 og 2022), og sikter på sin tredje strake norgesmestertittel. Lag Ramsfjell er også Norges representanter i VM herrer som går i Canada i april. Lag Walstad fra Oppdal, og også årets lag fra junior VM, lag Mosetertoppen/Høstmælingen fra Lillehammer spiller i helgen og skal utfordre Ramsfjell om førsteplassen. Videre stiller Hedmarken CK, Jar CK og Bygdøy CK med lag i turneringen.

For de som er i nærheten av Oppdal: ta turen innom hallen å se det beste norsk herrecurling har å tilby. Gratis inngang og god stemning.

Alle spillepass streames i år på curlingforbundets kanal på Recast. Sendeskjema og detaljer finner du her.
Alle resultater kan du som vanlig se på curlingresultater.no

Lag Mesloe fra Oppdal ble norgesmestere og hentet kongepokalen i 2022, kan de gjenta suksessen i år? F.v. Torild Bjørnstad, Eirin Mesloe, Nora Østgård og Ingeborg Forbregd. (Foto: Kjetil West/Haugesund CK)

Siste før VM og tøff konkurranse

Under året NM for damer spilles det full serie før det hele avsluttes med finale og bronsefinale. Seks lag hvor alle møter alle med første kamp fredag kveld, de to beste lagene møtes i finale, nummer tre og fire møtes i bronsefinale på søndag. Lag Rørvik som skal spille VM damer skal utfordre fjordårets norgesmestre i lag Mesloe fra Oppdal CK. Tre av jentene i lag Mesloe sikret nylig bronse i årets VM junior i Füssen, Tyskland, og kommer til å gi alt for å holde kongepokalen i egen klubb.

For lag Rørvik blir helgens NM siste konkurranse før laget reiser til VM i Sandviken, Sverige som starter neste helg.

Hallen er åpen for tilskuere i helgen, ta gjerne turen innom å se våre beste damer i aksjon.

Alle spillepass streames i år på curlingforbundets kanal på Recast. Sendeskjema og detaljer finner du her.
Resultater finner du som vanlig på curlingresultater.no