Optimistene og Andreassen ble norgesmestere på Snarøya

Det var en tettpakket curlinghelg i helgen, og på Snarøya var det samlet 21 lag tilsammen i NM senior 50+ og NM veteran 65+ med spill på alle seks baner. Det var Stabekk CK som hadde hovedansvar for arrangementet.

Optimistene til topps.

Laget med det mest optimistiske navnet, nemlig Optimistene tok hjem seieren blant de eldste, og det ubeseiret gjennom både grunnspill og naturlignok sluttspill. Optimistene spiller for Hedmarken CK og består av Yngvar Årebrot, Hans Kroglund, Bjørn Nordal og Gjis Scholten. Andreplassen gikk til lag Doresius fra Bygdøy CC med Finn Doresius i spissen. I bronsekampen var det lag Veteranene fra Stabekk som vant over lag Røe fra Hedmarken.

Det var lag Andreassen som vant årets NM senior +50, her avbildet under fjordårets utgave som gikk i Stange Curlinghall (Foto: Gjermund Trøan)

Lag Andreassen vant NM og VM plass.

Som i veteranklassen gikk også lag Andrassen i +50 klassen ubeseiret gjennom NM. Laget, som spiller for Risenga CK, har også sikret også muligheten for laget til å representere Norge i VM senior som går i Sør-Korea i slutten av april. Det var lag Birkeland fra Sarpsborg CK som måtte se seg slått i finalen. Lag Ugland fra Christianssands Curling Club vant bronsefinalen mot Lag de Lange fra Jar CK.

Alle resultater fra helgens NM finner du på curlingresultater.no