Rørvik og Ramsfjell ble norgesmestre

Den store NM helgen er over. Til sammen 22 lag har vært i sving under NM for damer og herrer, det er spilt nær 70 kamper, og to vinnere er kåret.

Tre år på rad for lag Ramsfjell

Det lag Ramsfjell som dro i land seieren i finalen og vant sin tredje NM tittel på rad. Motstander i finalen var lag Mosetertoppen/Høstmælingen som dermed fikk med seg sølv. I kampen om bronsen var det lag Walstad som stakk av med seieren over lag Hårstad, begge lag fra Oppdal. Walstad tapte semifinalen på siste stein mot lag Ramsfjell og satte nesten en stopper for seiersrekken til Trondhjemslaget.

For alle resultater fra NM se curlingresultater.no

Lag Rørvik vant på hjemmebane etter en spennende avslutning. Laget reiser til VM damer denne uken. F.v. Kristin Skaslien, Marianne Rørvik, Mille Haslev Nordbye og Martine Vollan Rønning. (Foto: Lillehammer CK/facebook)

Hjemmeseier til lag Rørvik

Det var små marginer som avgjorde rangering etter endt gruppespill i damenes NM. Lag Skaga fra Stabekk/Halden, lag Rørvik fra Lillehammer og lag Mesloe fra Oppdal fullførte alle serien med fire sire og ett tap, og det var ikke mulig å skille de på innbyrdes oppgjør. Dermed ble tee-dragninger avgjørende. Lag Skaga var der best med 399 cm, mens det kun skilte 39 cm mellom Rørvik (557 cm) og Mesloe (596 cm).

I finalen avgjorde Rørvik i siste omgang og slo Skaga 7 – 4. Mesloe fra Oppdal tok bronsen etter en 10 – 8 seier mot lag Kjærland fra Lillehammer CK.

For alle resultater fra NM damer se curlingresultater.no

Alle helgens kamper ble også streamet og ligger tilgjengelig på vår kanal på the.recast.app