Norge møter Italia i kvartfinale i VM herrer

Etter et meget velspilt VM for herrelandslaget med ti seire og to tap etter grunnspillet er laget nå klare for kvartfinale mot Italia.

Det norske laget består av Magnus Ramsfjell som skip, Martin Sesaker som treer, Bendik Ramsfjell er toer og Gaute Nepstad som ener og viseskip. Med seg på benken har de Wilhelm Næss som reserve Thomas Løvold og Bent Ånund Ramsfjell som coach team. Gjengen har vært på plass i Ottawa, Canada siden onsdag i forrige uke.

Sterke prestasjoner.

Laget som til vanlig spiller i Trondheim Curlingklubb har virkelig vist hva som bor i dem gjennom uken. I åpningskampen slo de tidligere olympiske mester John Shuster fra USA, og fulgte opp med seier mot Jeong fra Korea. I tredje kampen møtte laget hjemmefavoritten og olympisk mester Brad Gushue fra Canada, også den kampen i Norges favør. Etter seier mot New Zealand i fjerde kampen, ble det norsk tap mot Sveits. Magnus og laget startet opp igjen seierstrenden og sikret seier mot Italia på ekstra omgang. Så stod storfavoritt og olypmisk mester Sverige med Niklas Edin i spissen for tur. Også den kampen vant Norge etter Niklas gjorde en fantastisk sistestein i tiende omgang for å sikre ekstraomngang, men det holdt allikevel ikke mot de norske guttene. Tyskland og Japan ble også slått. Men i likhet med Sveits ble Skottland for sterke og ble norges andre tap. Grunnspillet ble avsluttet med seier mot Tsjekkia og Tyrkia.

Kvartfinale i kveld.

Kvartfinalen spilles i kveld 20:00 Norsk tid. Kampen vises på Recast, se dataljer her: VM herrer PÅ TV – Norges curlingforbund
Vinner Norge kampen venter Skottland i semifinalen som går 01:00 natt til søndag. Vi heier på herrene i Canada.