To Norske lag i NJCT Mixed Doubles championships

I dag starter NJCT World Mixed Doubles championships i Sundbyberg, Sverige.

Ni nasjoner er med

I tillegg til Norge er Danmark, Canada, Sveits, Sverige, Tyskland, Tsjekkia, Skottland og Østerriket med. De to norske lagene som representerer Norge er Nora Østgård og Eskil Eriksen fra Trondheim CK, og Selina Gjelsvik West fra Haugesund CK sammen med Sondre Svorkmo-Lundberg fra Oppdal CK.

Lagene spiller i hver sin gruppe med ti sammen åtte lag. Det er Selina og Sondre som er først ut og møter Skottland i første kamp i dag 11:30.

Uoffisielt VM mixed doubles junior.

Mesterskapet i Sundbyberg startet med utgangspunkt i Nordic Junior Curling Tour og hele idéen kommer fra James Dryburgh som har lagt mye arbeid i å få til ett godt mesterskap med god konkurranse og sosiale rammer. Det har nå bygget seg opp til å blir det nærmeste en kommer et VM for Mixed Doubles junior.

For å følge lagene og resulteter se: juniorslamseries.com/live-scores
Det streames også i helgen: www.youtube.com/@sundbybergscurlinghall/streams
Oppdateringer underveis i mesterskapet kommer på: www.facebook.com/nordicjuniorcurling