Alle curlere 12 – 21 år inviteres til samling

Norges curlingforbund har i samarbeid med Halden curling club gleden av å invitere alle unge utøvere til samling i Halden 22. – 24. september. Vi ønsker å lage en artig og sosial helg med curling hvor alle utøvere igjen kan møtes, bli kjent og ha en god start på en ny sesong. Det blir spill på isen, sosiale aktiviteter, konkurranser og muligheten til å møte curlere fra hele Norge I tillegg til utøvere, ønsker vi å samle trenere og ledere fra klubbene og til ett faglig program med påfyll og erfaringsutveksling. Vi håper så mange som mulig vil prioritere å delta på dette, målet med helgen er å ha det gøy og sosialt for både voksne og unge.

Hvem kan bli med: Alle utøvere fra 12 år og opp til og med junior. Utøvere bør ha trent nok til å kunne gjennomføre kamper på egenhånd. Alle deltakere får dekket overnatting og mat.

Trenere/ledere: alle trenere og eller/ledere som har gjennomgått trenerattesten kan delta på ett eget faglig program gjennom helgen. (Merk: NCF dekker overnatting og mat for én trener/leder pr. klubb som deltar på det faglige programmet)

Program: Som under samlingene sist sesong blir det ett stort sosialt fokus, med aktiviteter både på isen og utenfor hallen. Det blir også litt trening og utvikling med noen tips å ta med hjem. Det store målet er at alle deltakere reiser hjem mer motivert enn da de ankom.

Detaljert program kommer etter påmeldingsfristen.

Overnatting og mat: Alle deltakere bor på Fredriksten hotell, mat blir servert både på hotellet og i/rundt hallen. For reisende utover utøvere og trenere/ledere som deltar, ta kontakt for priser og detaljer.

Påmelding: digital påmelding her.
eller send en mail til petter.moe@nif.idrett.no. Ta kontakt ved spørsmål

Påmeldingsfrist 1. september.